A JET-SOL több évtizedes tapasztalattal rendelkezik különböző pénzügyi informatikai rendszerek tervezésében, fejlesztésében és üzemeltetésében. Munkatársaink számos hazai és nemzetközi bank, pénzügyi szolgáltató és biztosító rendszereinek tervezésében, implementációjában és fejlesztésében vettek, illetve vesznek részt jelenleg is.

A nemzetközi szabványoknak megfelelő dobozos rendszerekből a JET-SOL által testreszabott, vagy fejlesztett alkalmazás-csomagok képesek teljes körűen lefedni és kielégíteni a megrendelők üzleti igényeit. Megfelelnek a törvényi előírásoknak, mindemellett rugalmas továbblépési és továbbfejlesztési lehetőséget biztosítanak az új ötletek, termékek és szolgáltatások kialakítására és bevezetésére.

Munkatársaink szakmai felkészültsége és évtizedes tapasztalata biztosítja, hogy néhány ezertől, akár többmilliós ügyfélszámig terjedő teljes körű számlavezetési-, hitelszámla- és hitelkártya szolgáltatást alakítsunk ki meglévő és új ügyfeleinknek.

Számos egyéb központi rendszer mellett munkatársaink évtizedes tapasztalatot szereztek a UNISYS GWB és URBIS rendszereivel kapcsolatos bevezetési, alkalmazásmanagement, támogatási, teljesítményhangolási és migrációs feladatok ellátásában.