NANO_LOGIS (3)

Az elmúlt évek során a JET-SOL jelentős tapasztalatot szerzett küldeménylogisztikai, pénzforgalmi és kiskereskedelmi megoldások kivitelezésében és működtetésében, melyek különállóan és integráltan is képesek kiszolgálni az ügyfelei szerteágazó igényeit. Ezen rendszerek speciális perifériákkal kiegészülve, együttesen alkotják a NANO-LOGIS integrált logisztikai rendszert. A rendszer moduláris kialakításának, szabványalapú megoldásainak köszönhetően a kisebb logisztikai vállalkozások mellett akár nagy, több ezer felhasználóval, eszközzel és telephellyel rendelkező cégek igényeit is kielégíti. Az alkalmazások teljes körű támogatást biztosítanak a front és back office tevékenységekhez, az elszámolásokhoz, az adatközponti vagy adattárházas funkciókhoz.

A rendszerek valamennyi tranzakciós adatának gyűjtése és feldolgozása biztosítja a tevékenységek valós idejű, központosított ellenőrzését és menedzsmentjét.

ROUTING ENGINE – Útvonal tervezési, követési és optimalizálási szolgáltatások

Az útvonal tervezés a sok éves tapasztalat során kialakított módon a megrendelő preferenciáinak, prioritásainak figyelembevételével történik. A rendszer folyamatos információkat biztosít a szállítmányok pozíciójáról, az egyes szállító eszközön adott pillanatbeli összetételéről.

A rendszer útvonal optimalizáló, GPS alapú nyomkövető és tevékenység rögzítő, valamint idő menedzsmentet ellátó saját fejlesztésű modulokkal vagy kész megoldásokkal is kiegészíthető.

Az útvonal információk minden ciklusban visszacsatolódnak és az öntanuló rendszer automatikusan biztosítja a megrendelők számára a költséghatékony és megbízható kézbesítési folyamat egyre tökéletesebbé tételét.

SHIPMENT ENGINE – Szállítmányozási és kézbesítési szolgáltatások

Mobil eszközökkel (PDA, mobil telefon, mobil nyomtató) támogatja az országos gerinchálózat és igény szerint a helyi küldeménylogisztikai tevékenységet.

Flottakezelő rendszerünk biztosítja a szállítmányozás során igénybe vett járműpark teljes körű adminisztrációját, a menetlevelektől a szerviz tevékenységeken át a teljes költségelszámolásig bezárólag.

A kézbesítési szolgáltatásaink lehetőséget biztosítanak nagy tömegű forgalom esetén közvetlen, szabványos interface kapcsolatok kialakítására a partner cégek irányába.

TRADE ENGINE – Kereskedelmi szolgáltatások

A keretrendszer által biztosított kereskedelmi szolgáltatásaink megteremtik az informatikai támogatást, mind a kiskereskedelmi, mind a nagykereskedelmi tevékenységekhez. Ezen megoldásokat hagyományos, illetve elektronikus csatornákon is elérhetőek, valamint ezek integrált együttműködésében.

COMMON ENGINE – Rendszertámogató szolgáltatások

Az ábrán nem tüntettük fel, azonban a NANO-FINANCE megoldásnál leírt módon, a NANO-LOGIS keretrendszeri kiszolgálását is a COMMON ENGINE végzi.