NANO_CONTENT (3)

DOCUMENT ENGINE – Dokumentum kezelés és kapcsolódó szolgáltatások

A NANO-CONTENT rendszer által a JET-SOL egyszerűen testre szabható módon biztosítja bejövő-, kimenő-, papír-, illetve digitális-, akár elektronikusan hitelesített dokumentumok aktába rendezését, valamint a küldemények iktatását, digitalizálását (szkennelését), tárolását, megjelenítését és a postakönyv elkészítését is, mindezt egy kiemelkedően felhasználóbarát felületen.

Zártkörűen biztosított az elosztott irattári munka vezérlése és adminisztrációja, az akták és a papír alapú küldemények nyilvántartása, valamint az egyes akta kikérési- és szkennelési kérelmek feladása mobil eszközökkel.

A dokumentumok metaadatai egységes, együttes, verziózott és kereshető formában kerülnek az adatbázisba. A papír alapú dokumentumokról elektronikusan hiteles másolat készül, ahol így a vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés is biztosított.

A megrendelő által kiválasztott szkenner szabadon illeszthető az alkalmazáshoz bármilyen TWAIN- kompatibilis módon, a VRS komponens által nyújtott plusz funkciók kihasználása mellett, valamint az ügyfél számára kedvező infrastruktúrához (más adatkezelő, illetve dokumentumtároló rendszerhez, de használható a beépített közös dokumentumtáró is). A funkcionalitás bővíthető az egységes ügyfél- és címadat kezeléssel.

Az akta és dokumentum történet részletes audit feljegyzésekből épül fel, így az üzleti folyamatokhoz igazodva a megfelelő jogosultsággal egy akta teljes életútja végig követhető, illetve egy dokumentum összes változata megtekinthetővé válik.

Az online működés a nemzetközi, sok telephellyel rendelkező vállalatok számára is ideális megoldást jelent, hiszen szkennelés és csatolás után azonnal láthatóvá válnak a dokumentumok minden érintett számára.

WORKFLOW ENGINE – Hitelesítés

A rendszer támogatja az automatikus, illetve a felhasználó által definiált manuális munkafolyamatok jogosultságához kötött végrehajtását és irányítását (folyamatok vezetői monitorozása; statisztikák-, jelentések- és összesítések készítése, stb.). Igazodik a meglévő munkafolyamatokhoz, ezért nem szükséges a már bevált és jól működő gyakorlatok megváltoztatása sem.

SIGNATURE ENGINE – Folyamat vezérlés és felügyeleti szolgáltatások

A rendszer rendelkezik saját fejlesztésű hitelesítési megoldásokkal, valamint integrálható más egyedi termékekkel és több aláíró alkalmazás automatájával is (Pl.: E-Szignó vagy NetLock). A hitelesítési szolgáltatásokat az ügyfél igényei szerint, mind fokozott biztonságú, mind minősített elektronikus aláírással biztosítjuk. A hitelesítési szolgáltatásokon túl biztosítjuk a tanúsítványoknak a megrendelő ügyfeleihez, illetve munkatársaihoz regisztrálását a hitelesítési szolgáltatókkal kialakított interfészen keresztül.

A keretrendszer biztosítja az érzékeny tartalmak igény szerinti, kiemelt biztonságú titkosítását.

COMMON ENGINE – Rendszertámogató szolgáltatások

Az ábrán nem tüntettük fel, azonban a NANO-FINANCE megoldásnál leírt módon, a NANO-CONTENT keretrendszeri kiszolgálását is a COMMON ENGINE végzi.