A NANO-FRAME egy a JET-SOL által kialakított moduláris keretrendszer és módszertan, melynek célja, hogy az akár egyedi ügyféligény alapján kialakított funkcionális modulok szabványos BUS architektúrában kapcsolódjanak egymáshoz vagy meglévő rendszerekhez. Ennek a megközelítésnek a könnyű illeszthetőségen túl fontos tulajdonsága, hogy a már kialakított komponensek költséghatékonyan integrálhatóak, és komplex üzleti követelményekre is megoldást nyújthatnak. A NANO-FRAME lehetővé teszi, hogy a rendszer megvalósítását mindig az ügyfél számára legelőnyösebb szabványos módon tudjuk biztosítani.

NANO-FRAME KERETRENDSZER strukturális áttekintés:

Nano_final

A „gyári, dobozos” alkalmazások hátránya, hogy általánosan elterjedt igényeket valósítanak meg, nem koncentrálhatnak az egyedi problémák megoldására. Implementációjuk további fejlesztéseket igényel, mely sokszorosára is növelheti a költségeket, időigényessége miatt pedig gátja lehet a későbbi verziófrissítésnek. Ezeket a réseket hivatott kitölteni a NANO-FRAME keretrendszer, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a meglévő szabvány gyári megoldásokat azok fejlesztése nélkül egészítse ki, a testreszabásra pedig a NANO-FRAME módosítása ad lehetőséget akár a vonatkozó gyári technológiával is.

A NANO-FRAME keretrendszerben megvalósított funkcionalitás legalsó elemei a technikai modulok, melyek kombinációjából állnak össze a szolgáltatást biztosító ENGINE-ek. Az ENGINE-eket kombinálva hozhatjuk létre az egyes üzleti szolgáltatásokat. Új szolgáltatások kialakítása során lehetőség van mind az ENGINE-ek, mind a modulok szintjén történő kombinációra és testreszabásra.

Alkalmazási csomagjainkat rugalmasan alakítjuk ki, hogy a szállítási és üzembe állási időt a minimálisra csökkentsük, mely biztosítja az ügyfelek elégedettségét. Nagy előnyt biztosít versenytársainkhoz képest a rendszer paraméterezhető, moduláris és testre szabható tulajdonsága, mely óriási előnyöket és hatékonyságnövekedést eredményezhet partnereinknél.

A vonatkozó üzleti megoldások mellé egyedi elképzeléseknek megfelelően kínáljuk átfogó end‑to‑end szolgáltatásunkat, mely tartalmazza a bevezetési stratégiát, a részletes ütemterv kialakítását, az átalakítási project megtervezését és megvalósítását, valamint a teljes életciklusra vonatkozó támogatást, és üzemeltetést.

Az egyes üzleti szolgáltatások körét a piaci igényeknek megfelelően bővítjük, kiemelve közülük az alábbiakat: