Ügyfeleink évről-évre költségtakarékosabb működést várnak el tőlünk azonos, vagy magasabb minőségi elvárások mellett. Tapasztalataink szerint ezt csak olyan módon lehet megvalósítani, ha kombináljuk a különféle vállalati modelleket, és igyekszünk mindenhol a legjobb gyakorlatot alkalmazni.

Árképzésünk az alábbi alapokon nyugszik:

  • munkatársaink költsége,
  • mennyi időráfordítással tudjuk az adott feladatot végrehajtani,
  • mennyi a közvetlen munkára rárakódó járulékos költség (adminisztráció, vezetés, értékesítési költség, infrastruktúra stb).

Elsődleges termékünk  a MUNKATÁRS. Hosszú évek tapasztalata alapján kimondhatjuk: ezen nem szabad spórolni. Ezért a munkavégzéshez megfelelő munkakörnyezetet, folyamatos képzést és versenyképes fizetési csomagot biztosítunk kollégáink számára.

Arra törekszünk, hogy a feladatokat minél kevesebb idő alatt, és ezáltal alacsonyabb költséggel végezzük el, miközben folyamatosan figyelünk az elvárt minőségre is.

Számos, a munkánkat hatékonyabbá tevő belső fejlesztést hajtottunk végre, hogy a kollégák munkaidejüket valóban arra fordíthassák, amit az ügyfeleink tőlünk igényelnek, és ne a különféle adminisztrációs feladatokkal kelljen foglalkozniuk. Belső működésünket folyamatosan figyeljük, és ha valahol felüti a fejét az öncélú bürokrácia, akkor ott azonnal változtatunk. Munkafolyamatainkat azért szabályozzuk, hogy a már elvégzett munka tapasztalata beépüljön a napi gyakorlatba, és a következő alkalommal még gyorsabban és magasabb minőségben végezhessük el az adott munkát.

Igyekszünk a döntési pontokat és felelősséget minél közelebb vinni a végrehajtó munkatársakhoz. Ettől egyszerű és hatékonyan működő a szervezetünk.

Amiből nem engedünk az a tervezés, a nyomon követés és a dokumentáció. Bár sokan úgy tartják, hogy ez elpazarolt idő és energia egy rendszer bevezetése és továbbfejlesztése közben, de tapasztalatunk szerint sokkal inkább a minőségi munkavégzés záloga, mely sokszorosan megtérül az üzemeltetés során.