Már nemcsak a nagyvállalatok, hanem a KKV-k, sőt a hétköznapi emberek számára is nyilvánvaló, hogy a mindennapi működésük során keletkező adatok összegyűjtése és feldolgozása, elemzése segítségével kritikus fontosságú és értékű információk nyerhetők ki, melyek kihasználása komoly előnyt biztosít a versenytársakkal szemben. A JET-SOL Adattárház (DW) és Üzleti Intelligencia (BI) alapú szolgáltatásaival ennek elérésében támogatja ügyfeleit, több éves belföldi és nemzetközi tapasztalatával. Kollégáink több különböző iparágban (pl.: államigazgatás, bank, biztosító, telekommunikáció, FMCG, oktatás, szolgáltató szektor, stb.) terveztek és alakítottak ki DW/BI rendszereket, a szükséges konzultáció, illetve oktatás biztosítása mellett.

A „klasszikus” DW és BI megoldások mellett az ún. „Big Data” megoldások építésében, alkalmazásában is nyújtunk segítséget. Ezeknél a megoldásoknál az adatok nagy számossága, változatossága és eltérő struktúrája miatt speciális megközelítésmódot alkalmazunk. A JET-SOL Magyarország egyik első banki BigData elemzési megoldásának kialakításában is részt vett, mind a technológiai kialakítás, mind pedig adat-elemzési területén.

A JET-SOL DW/BI csapata alkalmazza napjaink legmodernebb technológiai megoldásait és módszertanait. Munkatársaink tudását nemzetközileg is elismert vizsgaminősítések bizonyítják, emellett többféle szakmai szervezetben is tagsággal rendelkezünk. Kollégáink szívesen osztják meg tudásukat, gyakori előadók a témához kapcsolódó szakmai rendezvényeken is.